Svet-Stranek.cz
MANUÁLNÍ A ADMINISTRATIVNÍ PRÁCE PŘES INTERNET
Práce na doma pro všechny

Podvodné nabídky:MANUÁLNÍ A ADMINISTRATIVNÍ PRÁCE PŘES INTERNET

Podvodné nabídky

Jedna z podvodných nabídek je rozesílání letákú pro fotbalový klub Manchester United. Musíte poslat v obálce 50kč - 100kč a za to Vám pošlou letáček o tom , že nějaký klub existuje. A Vy budete uhánět další lidi aby Vám poslali peníze a pošlete jim za to letáček.


Nadepisování obálek
Tento podvod je už pro mnoho lidí známý, spočívá v tom, že si podvodník zadá inzerát , ve kterém nabízí domácí práci většinou s výdělkem 3000 - 5000 kč týdně. Pokud se mu ozvete sdělí Vám , že budete moci začít pracovat poté co odešlete MANIPULAČNÍ - VSTUPNÍ POPLATEK. Výše poplatku je malá , proto ho většina prácechtivých a nevědomích lidí odešle. Několik dní Vám po odeslání poplatkú přijde domú obálka z dopisem, ve kterém se dozvíte jednoduše toto - udělejte ten samý podvod jako já , podejte si stejný inzerát odpovězte lidem, nechte je zaslat manipulační poplatek....atd

Katalogy prací
V tomto případě se podvodník snaží nalákat dúvěřivé oběti na inzerovaný katalog domácích prací se zajímavým výdělkem. Katalog - leták- Vám opravdu přijde , ale obsahuje jen kontakty na rúzné zahraniční zaměstnavatele, kteří neví, že je jejich jméno takhle zneužíváno a nabídky prací typu architekt , programátor a pod ...., vypalování kompletace cd , kompletace hraček, šití rúzných drobností a podobně . Pokud si tuto práci objednáte , chtějí po Vás zaplatit třeba 250,- .

Podvodných nabídek je určitě více. Pokud máte nějaké zkušennosti, napište mi na email a já to sem vložím.